Persoonlijk consult

Online programma's zijn echt een uitkomst. Je kunt het in je eigen tijd doen, het is laagdrempelig en goedkoop. Maar soms heb je behoefte aan persoonlijke aandacht of heb je specifieke vragen. Boek dan een persoonlijk consult!

Vetzuurmeting

Wil jij weleens weten hoe het is gesteld met jouw vetzuurbalans?

Elke celwand van elke cel in ons lichaam is opgebouwd uit omega 3. Omega 3 houdt onze cellen lekker soepel. 

Hierdoor kunnen voedingsstoffen de cel in en afvalstoffen de cel uit. 

Als onze cellen soepel zijn, zijn we zelf ook wat flexibeler en vice versa. 

Hoe flexibel ben jij?

Omega 3 is ook belangrijk voor het gezond houden van ons hart en hersenen. Het remt ontstekingen en speelt een belangrijke rol in onze cognitie. 

Zwangerschapsdementie is vaak een teken van een omega 3 tekort. Wanneer de moeder onvoldoende omega 3 beschikbaar heeft onttrekt de baby het uit de hersenen van de moeder. 

Kun jij je goed concentreren? Of is dat wat minder geworden (sinds de zwangerschap)?

Naast voldoende omega 3 is de balans tussen de verschillende vetzuren erg belangrijk. Omdat omega 6 ontstekingsbevorderend werkt en omega 3 ontstekingsremmend. Beiden heb je nodig, maar wel in de juiste verhoudingen. Met het Westerse voedingspatroon is deze verhouding behouden een grote kunst. Weinig mensen zijn nog in balans en dat uit zich in allerlei gezondheidsklachten.

Je kunt gezond leven en suppletie gebruiken, maar wanneer je celwanden niet soepel zijn, zal dit niet goed opgenomen kunnen worden.

Meten is weten! 

Voor € 157,50 kun je een eenvoudig testje doen en krijg je een uitgebreid rapport met daarin jouw vetzuurbalans én persoonlijk advies voor het herstellen van jouw vetzuurbalans. Dit kan ook in combinatie met een kort adviestraject vanaf € 209.

EMB-test

Een EMB-test is een prachtige tool om inzicht te krijgen in jouw gezondheid.

EMB staat voor Energetisch Morfologische Bloedtest.

Door middel van een vingerprik worden een aantal druppels bloed afgenomen. Dit wordt opgestuurd naar een lab en op drie manieren geanalyseerd: 

  1. Hematologie; waarden t.a.v. de rode- en witte bloedcellen en het hb-gehalte.
  2. Levende Bloed Analyse; wat is de vorm van je bloedcellen en wat verteld ons dat
  3. Energetisch; op energetisch niveau worden tekorten in mineralen en vitaminen vastgesteld. Ook worden er blokkades en intoleranties gemeten. Stressparameters, de darmen, hormonen en neurotransmitters worden doorgelicht.
Al deze uitkomsten worden in een rapport vastgelegd en uitgelicht.
 
Je komt dus heel snel tot de kern van de zaken die aandacht behoeven op dit moment en daar kun je dan heel gericht mee aan de slag!

Ik maak een adviesrapport op basis van de uitkomsten van de EMB-test en dit bespreken we samen. Het advies bestaat uit de onderdelen, voeding, leefstijl en suppletie.

 

Kosten:
De kosten van de EMB-test bedragen € 249 euro.

Dit is inclusief intakegesprek, afname bloedmonster, labonderzoek, het adviesrapport en het vervolgconsult waarin we het adviesrapport bespreken.

Dit is exclusief supplementen die worden aanbevolen. Members van de community ontvangen 20% korting op supplementen*. Ik werk met verschillende merken. De keuze voor een merk is dus afhankelijk van wat het beste bij jou past!

* uitgezonderd de visolie.

Het VIP-pakket

Wanneer je het helemaal goed wilt doen kies je voor het VIP-pakket.

Dit is zowel een EMB-test als de vetzuurbalansmeting.

Op deze manier krijg je een heel compleet beeld waar je staat en aan welke punten je nog kunt werken om jouw gezondheid te optimaliseren!

Kosten:
De kosten van het VIP-pakket bedragen € 329,00

Dit is inclusief intakegesprek, afname bloedmonsters, labonderzoek, het adviesrapport en het vervolgconsult waarin we het adviesrapport bespreken.

 

Dit is exclusief supplementen die worden aanbevolen. Members van de community ontvangen 20% korting op supplementen*. Ik werk met verschillende merken. De keuze voor een merk is dus afhankelijk van wat het beste bij jou past!

* uitgezonderd de visolie.

 

Los consult

Wil je geen testen doen, maar wel een persoonlijk consult? Dan is dit wat voor jou.

Dit consult is bedoeld voor extra ondersteuning.

We bespreken de mogelijkheden om je voedingspatroon en leefstijl te verbeteren en ik kan je advies geven over suppletie die jou zou kunnen ondersteunen.

Dit kan zowel op locatie als online.

Voor aanvang vul je een voedingsdagboek in en een intakeformulier. 

Kosten
De kosten van een los consult van één uur bedragen € 79,00 

Vervolgconsulten kosten € 59,50

Dit is exclusief supplementen die worden aanbevolen. Members van de community ontvangen 20% korting op supplementen*. Ik werk met verschillende merken. De keuze voor een merk is dus afhankelijk van wat het beste bij jou past!

* uitgezonderd de visolie.

Afspraak maken: